‏שבת ‏20 ‏אפריל ‏2024
הים התיכון
 
המישלמה
 
מפת יפו
 
ליד התה
רגע לפני פסח, קבלו מתכון לעוגיות טחינה מקמח כוסמין מאת קונדיטוריית פיס אוף קייק היפואית
 מאת: מערכת הפורטל
‏יום חמישי ‏07 ‏אפריל ‏2011. צילומים: יח"צ
שתף |
 
חומרים:
רכיבים
כמות
חמאה רכה
300 גרם
סוכר חום
חצי כוס
סוכר
1 כוס
תמצית וניל
כמה טיפות
טחינה
360 גרם
קמח כוסמין
480 גרם / כ-3.5 כוסות
אבקת אפיה
1 כפית
שוקולד ציפס
1/4 כוס
פולי קקאו גרוסים
2 כף (לא חובה)
מלח
קורט
קוקוס
3 כפות
 
 
אופן ההכנה:
·         לערבב את כל החומרים (חוץ מאת הקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.
·         לגלגל התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ, להקפיא, ואח"כ לחתוך לעוגיות בגובה 1.5 ס"מ.
·         לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.

המלצה:
ניתן לשמור בקופסה אטומה למשך זמן רב.

תגיות:   אוכל ביפו   מסעדות ביפו   בתי קפה ביפו  

תגובות  לכתבה זו 0 תגובות  
תגובה לכתבה
שלחו כתבה
הדפסת כתבה
יריד תוצרת הארץ
קיבוץ גלויות של טעמים,אוספים ומוצרים
החברה מס' 1 לשיווק מגרשים ונכסים מורכבים
    
כתבה תמונה             
כתבו לנו |  תקנון האתר |  פרסמו אצלנו |  מפת אתר |  קישורים |  כתבים מובילים |