חומרים:
רכיבים
|
כמות
|
חמאה רכה
|
300 גרם
|
סוכר חום
|
חצי כוס
|
סוכר
|
1 כוס
|
תמצית וניל
|
כמה טיפות
|
טחינה
|
360 גרם
|
קמח כוסמין
|
480 גרם / כ-3.5 כוסות
|
אבקת אפיה
|
1 כפית
|
שוקולד ציפס
|
1/4 כוס
|
פולי קקאו גרוסים
|
2 כף (לא חובה)
|
מלח
|
קורט
|
קוקוס
|
3 כפות
|
אופן ההכנה:
· לערבב את כל החומרים (חוץ מאת הקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.
· לגלגל התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ, להקפיא, ואח"כ לחתוך לעוגיות בגובה 1.5 ס"מ.
· לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.
המלצה:
ניתן לשמור בקופסה אטומה למשך זמן רב.
|