|
|
|
|
מסעדות מבפנים |
בהשתתפות כ-20 מסעדות ברחבי יפו |
|
|
|
מסעדות מבפנים - ביפו |
|
|
|
מסעדות מבפנים - יפו, יולי 2013
לטעום, להכיר, לגעת!
מי מאיתנו לא תהה על קנקנה של חוויית "מאחורי הקלעים" במסעדות? ההשראה לגיבוש המנות, ההכנות לסרוויס, העבודה עם חומרי הגלם הטובים ביותר, תפקוד צוות המסעדה בסרוויס ועוד, מסקרנים כל חובב מסעדות ובשלן.
בתחילת חודש יולי הקרוב (9-7 ביולי) יתקיים ביפו אירוע ראשון מסוגו (בארץ ובעולם!) בשם מסעדות מבפנים. במסגרת הפרויקט יפתחו כ- 20 מסעדות ובתי אוכל באזור נמל יפו ושוק הפשפשים את דלתותיהן למבקרים ויעניקו לכמה מאות "פודי'ז" ברי מזל הזדמנות להכיר, לטעום ולגעת בעולם המסעדנות בדרך שאינה אפשרית בדרך כלל.
בתפריט הפרויקט חוויה חד פעמית, מגוונת ויוצאת דופן הכוללת מפגשים עם השפים של המסעדות המעניינות ביותר ביפו, שיחה והיכרות איתם ועם הקונספט של המסעדות, סיור בחלקים השונים של המסעדה, גם אלה הסגורים בדרך כלל בפני האורחים, טעימה מהיומיום המעשי של שף במסעדה והזדמנות לבשל מנות דגל תחת הנחייתם של השפים (ואף לאכול אותן). מסעדות מבפנים הוא אירוע מגוון שתוכניתו כוללת כ- 20 מפגשים עם שפים ואנשי אוכל, מפגשים שגובשו על ידי השפים עצמם בשיתוף יזמיות הפרויקט ומשתנים ממקום למקום.
בין המשתתפים: יונה, רוקח ים, קלימרה, סיפו, קונטיינר, מסעדת החושך (ב"נא לגעת"), חאג' כחיל, אוזריה, ד"ר שקשוקה, קאסה נובה, פלי מרקט, ביר מרקט, מאפה ליאון (בורקס ליאון המיתולוגי שהחליף את השם), madeinisrael.
עלות הכרטיסים משתנה ונעה בין 300-75 ₪, בהתאם לפעילות.
לאתר האינטרנט ופירוט האירועים - לחצו כאן
|
|
|
מקום האירוע: |
טל:
|
|
יום ראשון יום שני יום שלישי
מתאריך: 7/7/2013
עד תאריך: 9/7/2013
|
|
|
|
|
|
|
|
|